“Lägenhet Baska Voda”, Baska Voda, Makarska Riviera, Kroatien, lägenhet med 2 sovrum att hyra under sommaren och långtidshyra under vintern 

Lägenhet Baska Voda, Baska Voda, Makarska Riviera, Kroatien, lägenhet med 2 sovrum att hyra under sommaren och långtidshyra under vintern
Hyr lägenheter för semesterbruk direkt av ägarna
Picture of Baska Voda Bay on the Makarska Riviera
Lyxig lägenhet med 2 sovrum 

                                                                               i Baska Voda
Map of Europe showing the Makarska Riviera and Baska Voda - click the green light to zoom in
Semesterlogi i Baska Voda på Makarska Riviera i Kroatien - lyxig lägenhet med två sovrum att hyra.
“Lägenhet Baska Voda” har underbar havsutsikt, satellit-tv, dvd, musikanläggning, värme, luftkonditionering och alla bekvämligheter
“Lägenhet Baska Voda”, Tri Ceste, Baska Voda, Makarska Riviera, Kroatien,
telefon 00 353 494 338 335

På den dalmatiska kusten med utsikt över Adriatiska havet
Hyr sommar och vinter  -  kort- och långtidshyra

Var ligger Baska Voda?  -  KLICKA HÄR
Mindre än 50 km att köra med fin utsikt från Splits internationella flygplats
Flyg från alla större flygplatser i Europa - London, Paris, Hannover, Frankfurt, Berlin, Oslo, Köpenhamn, Stockholm osv.

är känd för sina stränder med vit småsten som sträcker sig kilometervis längs den dalmatiska kusten av Adriatiska havet i Kroatien. Flera av stränderna är klädda med pinjeträd. Området är mycket populärt bland naturister och därför finns ett antal, något avsides belägna, stränder avsedda för nakenbad.

Den lilla staden Baska Voda var en gång en liten fiskeby, men tack vare den fina kusten och dess geografiska läge vid foten av Biokovoberget - alltid populär bland fotvandrare och naturälskare, särskilt under höst, vinter och vår - har den utvecklats till en känd turistort.

Makarska Riviera erbjuder full turistservice och logi i form av hotell, privat rumsuthyrning och lägenheter för semesterbruk. Baska Voda i synnerhet är perfekt för en angenäm familjesemester eller bara för att komma bort från vardagens jäkt och stök.

Bortsett från natur och stränder bjuder Baska Voda många kulturevenemang och underhållning. Det finns naturligtvis traditionella och religiösa festivaler liksom även tennis, fotboll, handboll, bordtennis, minigolf, fiske, kanotfärder, dykning och båtfärder.


Den nya långa strandpromenaden i Baska Voda passar utmärkt för en motionstur på morgonen eller en stilla promenad efter middagen.För att ta reda på mer om Baska Vodas historia titta in på något av de lokala museerna. De är väl värda ett besök. Man kan följa denna en gång lilla fiskebys historia över 3000 år bakåt i tiden.

Arkeologiska museet:
Blato 4, Baska Voda, tel 0915194039, öppet 9.30-12.00 och 18.00-21.30

Malakologiska museet:
Srida 3, Baska Voda, tel 620261, öppet 10.00-12.00 och 18.00-22.00
Här finns den största samlingen snäckor från Adriatiska havet och världens hav och oceaner

Lokala museet:
Obala Sv. Nikole 73, Baska Voda, tel 620353
Etnografiska samlingar, gamla fotografier, gamla verktyg, kyrkoföremål

Varje säsong ges många konserter och shower i Baska Voda, som t ex folkmusik, rock, klassisk musik, folklorefestivaler och lokal dalmatisk musik. För närmare information besök Baska Vodas turistkontor, se karta

Det finns många platser att besöka i Baska Vodas omgivningar. Heldagsturer kan omfatta gamla Split, Dubrovnik, vattenfallen i Krka, Cetinadalen, Medugorie (sägs vara en av de mest andliga och fridfulla platserna på jorden), Biokovo naturpark, stenbyn Bast och naturligtvis många av badorterna på Makarska Riviera.
För högst 4 personer
weather forecast

Makarska Riviera…

Museerna...

c) www.RivieraMakarska.com alla rättigheter reserverade 2006
Baska Voda och Makarska Riviera
English - Svenska
Vi har också en andra lägenhet till salu på bottenvåningen i samma byggnad